Svåra beslut!!

Jaa vart ska man börja.. Har fått lite och bita i.... Gjorde ju en sen anmälan till universitetet i Jönköping och Linköping.. Gjorde det mest för en rolig grej tror jag.. Självklart vill jag ju plugga till det jag sökte men visste ju att jag inte skulle komma i närheten av o komma in eftersom jag gjorde en sådan sen anmälan....

Men sen visade det sig att jag ligger på reserv 3!!Hmm då är man ju så gott som inne.. Jaha och vad händer nu liksom.. Jadu Caroline har inte en jäkla aning!!

Allt bara stannade och jag började få ont i magen och var nästan som jag såg hur min framtid skulle bli..Helt galet...

Vi har ju precis flyttat till en ny lägenhet så vill ju helst inte flytta igen.. Och Martin har ju sitt jobb här och jag vill ju inte flytta själv... Hmm och hunden med vem ska ha honom medans jag är i skolan?? HJÄLP!!

VAD SKA MAN GÖRA!!

Studera i 3,5år det är ju rätt länge tänk då ska jag fylla 27 det året jag är klar... Fatta 27 då är jag ju skit gammal.. Då är det ju minst sagt tid för o skaffa unge.. Börjar få panik hur ska man hinna allt.. Men vill ju ha ett jobb innan jag skaffar familj och helst då ett fast jobb men ska jag hinna få fast jobb innan man skaffar unge då hinner jag bli gammal känner jag för jag har då ingen tur!!

Fasen tänk vad gammal man börjar bli... Känns ju som jag fyllde 18 precis..Så fyller man snart 23?? Hallå 23.. Är ju fasen gammal o gaggig snart...

Nee det här går inte..

Ångest ångest och ännu mer ångest..

Vill jag plugga?? 

Jag vill ju få mig en utbildning och stå på och då måste man ju plugga..jag är ingen plugg människa men måste väl bli det för 3,5 år framöver då.. sen hatar jag och stå och ha redovisningar o snacka inför folk pest o pina..

Varför skulle jag inte plugga??

För att jag hatar o ha redovisningar inför folk?? nee det är ingen anledning..Mitt största bekymmer är just vem som ska ha min lilla hund Enzo medans jag är iväg.. Jag känner mig så dum... Har ju skaffat en hund för att jag kände att jag hade tid för en och bla bla men så var det kanske inte.,, Inte om man ska plugga.. men är ju som o lämna bort sina barn på dagis.. så kan väl jag lämna bort min hund på dagis så länge..Eller??


Jaja det löser sig!!

PHU måste fundera!!

LIVET ÄR HÅRT!!


Nya lyan

Japp nu har vi nog kommit oss iordning i lyan nu är det mesta klart..SKÖNT!!

Va på fest ute i Mada i lördags det var trevligt men blev lite mkt dricka så dagen igår spenderades i sängen och en sväng på stan för o käka... Idag känns det bättre men är sjukt trött fortfarande.. Tur att man jobbar kväll imorgon så man kan få sova ut ännu en dag...

Tänkte jag skulle lägga in några bilder på nya lägenheten inga roliga bilder kanske men lite resultat på det man sysslat med...köket med mitt hemma gjorda home ord!! Taskiga bilder är med mobilen!!


Ena köks fönstret!Mörk bild på kontors fönstretkontorfondväggen i kontorethallen nedre planhemma gjord wc skyltÄlskar vitt!!! VITT VITT VITT

RSS 2.0