M:et målat 1 gång

Inte alls klart men börjar ta sig.. Ska måla det en gång till.

Är det någon som skulle vilja ha ett ord men som jag inte visar här så finns det möjlighet till beställning i mån av tid. Eller om man vill ha en bokstav fast i någon annan storlek än vad jag har lagt ut här så går det också bra att beställa.

Jag tar 85kr/bokstaven i alla mått från höjd1cm bredd 1cm till  höjd 17,5 bredd 21cm. Vill man ha större än det sist nämnda kostar det lite mer men det är något vi kan ta om det skulle bli aktuellt


Det tar tid!

Ja det tar mer tid än vad man tror att ta fram dessa bokstäver. Började vid 18 igår kväll och slutade vid 22 och då hade jag sågat ut bokstäverna bara. Nu imorse har jag suttit och målat de vita. Ska målas en gång till sen är de klara.

Har gjort två HOME och ett C och två &. Är inte riktigt nöjd men O:en så de ska jag göra om idag. Allt måste vara perfekt.

Lite bilder på mitt HOME ord men dock omålat..

Kommer bilder på de målade sedan när de torkat.

Bilden är tagen med mobilen därför lite taskig bild

Bilderna är tagna med mobilen så inte så bra men det funkar!

Guld klimpen

Mitt allt!

Lill killen

Tradera

Ska tillverka flera bokstäver nu under dagen och sedan måla de hoppas att de kan bli klara till imorgon eller onsdag. Då kommer jag lägga ut de på Tradera så man får lägga bud på de där. Så sök på Charolineee på tradera så får ni upp mina auktioner. Lägger upp de där så fort de blir klara. Vädret är skumt ute idag var jätte fint på morgonen men nu är det jätte grått och tråkigt ser ut som det är regn på gång. Ska snart ner till stan nu för att handla in en ny maskin och sedan blir det även att äta där.. En sväng med hunden måste jag få in också...Men det blir nog inte så svårt då hunden är min guldklimp i vardagen!! Sola lugnt=)

Inte min dag!

Nej är inte min dag idag! Vaknade med en väldig huvudvärk som fortfarande inte har gett med sig riktigt. Men dagen igår kväll var inte heller rolig för då gick jag ner till förrådet för att börja med lite nya ord och då gick maskinen sönder/sågen. Så nu måste jag köpa mig en ny. Och det är bråttom för ska ha några ord klara tills onsdag helst. Får se hur det går med det jag ska göra mitt bästa. Hoppas ni har tålamod och förståelse om det skulle ta någon dag längre! Ska även försöka hinna göra klart några visnings ex så ni kan få se hur de ser ut när de är färdiga mina bokstäver. Hade det tidigare men hade en tjej som ville ha en snabb beställning så då fick jag ta de för hon tyckte det var okej. Men det ska jag ordna med när jag får min nya maskin. Hoppas bara jag hittar en likadan..Hmm Nu ska jag in i duschen och sen ut och ragga såg.. Önska mig lycka till.. Ha en bra dag!

Bokstäver!

Är ju väldigt inne nu med att inreda sina hem med bokstäver! Ofast hittar man inte bokstäver i den stilen man tycker om och ifall man nu gör det så är det oftast väldigt dyra styck priser per bokstav!

Jag tycker att man ska kunna köpa sig dessa bokstäver man vill ha utan att bli helt pank!

Jag tillverkar mina egna bokstäver i alla storlekar det får man själv bestäma. Jag målar de i en vit färg så man får känslan av lite shabby chic. Vill man ha det lite slitet i kanterna så ordnar jag det med.

Dessa bokstäver som bildar ordet HOME som är 18cm i höjd och 17,5cm bred får man betala 350kr för om man gör en exakt sådan beställning av mig.

Som sagt Ni bestämmer själva vilken storlek och vilka bokstäver ni vill ha och ifall ni vill ha de lite slitna eller ej. Det ända jag har som standard på de är att de är vita vid leverans.

Skicka din beställning till enzosdesign@gmail.com

Frakten tillkommer.

Ha en bra dag!Inredning

Finns det något bättre än inredning. Jag bara älskar shabby chic stilen! Rent och snyggt!

Har börjat gilla dessa kronor så några sånna här finns hemma hos mig!! I LIKE


RSS 2.0