Lite nya på gång!WC ordet har jag gjort till mig själv ska jag som sagt ha i nya lägenheten. Ska sätta upp det me dubbelhäftande kuddar på badrumsdörren hoppas de gör sig bra där!


Ha en bra dag!


Då ska man snart lämna detta!

Ja då var det snart dags för flytt! Ser fram emot att komma till en större lägenhet och få inreda på nytt! Blir väldigt mkt nytt i dena nya lägenheten. VI har sålt väldigt mkt av våra möbler. Mycket vitt blir det!! Och lite slitet shabby chic stil.

Blir mysigt med en etage våning med känns lite större när man har en trapp inne i lägenheten...

Här kommer lite bilder på våran nuvarande lägenhet.. Inte städad men det är en annan femma :)vardagsrummet med lite tvätt i soffan!köket
lite dekoration i badrums fönstret


Kommer sakna köket väldigt mkt när vi flyttar.. Det är ju så snyggt o fräscht. Nu får vi vita luckor o vitt kakel.. Men vi ska sätta svart kakeldekor på det vita kaklet har vi tänkt.. Kommer bilder på det sedan. Även i badrummet kommer det bli en svart rad med kakeldekor..

Nee ska vila lite här nu mår inget vidare idag.. Mår illa och har ont i magen....blä

Beställning

Har fått några frågor angående beställningar!

Jag tar 75kr/ bokstav går att få bokstäverna i vitt eller svart. storleken är då ca höjd: 17,5cm och bredd 17cm.

Går bra att komma och hämta dom direkt hemma hos mig men bor man inte i närheten så skickar jag de med posten.

Ett ord på 4 bokstäver tar posten ut 60kr i frakt för. Jag står själv för kostnaden för kuverten..

Jag gör orden efter att jag fått en beställning så låt fantasin flöda!!

Hör av er vid frågor!


enzosdesign@gmail.com

3 veckor och 3 dagar kvar!

Ja nu är det inte långt kvar till flytten! Går himla snabbt..Började packa ner lite grejer idag igen och fy vilken tid det tar.. Känns som att vi aldrig kommer bli klara, men det blir vi väl..

Längtar efter att sätta upp orden jag gjort till mig själv i vardagsrummet. Har gjort ett väldigt stort HOME ord som ska sitta på en vit tavellist. Sen wc med är klart och håller på med ordet LOVE nu med.

Har inte hunnit med så många ord på sistone då det varit lite tråkigheter i släkten. Hatar denna cancer!! Den ställer till allt för mkt.. Hoppas verkligen att de fått bort allting nu så det inte behövs något cellgift.. Bara hålla tummarna..


RSS 2.0